|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και κατά τη δική μου γνώμη είναι λίγα, δεν λένε να πάρουν επάνω τους με τίποτα...Τον φωτισμό τον αύξησα τώρα (έβαλα και τη λεντοταινια), θα δω τι μπορώ να κάνω κ από λιπάσματα μπας και βελτιωθεί η κατάσταση.
Βαλισνεριες δεν είχα καταφέρει να κρατήσω, συνεχώς μου έλιωναν αλλά θα δοκιμάσω πάλι. Κρίνουμ δεν έχω βάλει ποτέ μέχρι στιγμής. Αυτό που δεν ξέρω είναι το πόσο ρόλο παίζει που δεν έχω διοξείδιο, δηλαδή θέλω να πω μπορεί κάποιος να πετύχει φουλ φυτεμένο με εύκολα φυτά στα 300 λίτρα? Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Αθήνας | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 473 | 06-08-14 19:16 |
Νερό αθήνας: Αναγκαίες μετρήσεις PH/GH για ψάρια σκληρού νερού; | plin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 31-01-13 17:33 |
Πόσο ph έχει το νερό της Αθήνας? | elias 68 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 12-03-11 12:34 |
νερό αθήνας | kostasbaf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 05-07-09 00:05 |
Μετρήσεις δικτύου Αθήνας | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-02-09 17:53 |