|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η Ευρώπη... μας ενώνει: ο αγαπημένος ξάδερφος που ζει στην Αγγλία και έχει και αυτός πάθος με τις λίμνες, μου έφερε Χριστουγεννιάτικο δωράκι, 2 μήνες πριν: Μια κούτα Bacteria House XL της Mountain Tree, θεωρώ πολύ καλή εταιρεία με προσεγμένο site https://www.imountaintree.com/
1η - 2η φωτογραφία | Το κουτί... κουκλί, πολύ προσεγμένο με αναλυτικά χαρακτηριστικά του περιεχομένου στο πίσω μέρος του κουτιού (-_-) 3η φωτογραφία | Το απαραίτητο μούλιασμα - ξέπλυμα με νερό της λίμνης πριν την εγκατάσταση στο βαρέλι με τα 100lt crystal bio 4η φωτογραφία | Το κουτί έχει 15 bacteria house τόσο όμορφα τακτοποιημένα που είναι σαν... απο χειρουργείο! Mε QR code στο καθένα και με οδηγίες. Ας ελπίσουμε να δούμε ακόμα καλύτερη βιολογία... σύντομα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Απορία για λιμνούλα | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 27-01-12 16:54 |
Είναι μόνο δική μου η απορία? | rtolis | Γαρίδες | 9 | 25-10-10 20:30 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |