|
|||
|
|||
![]()
Ζεόλιθος η απάντηση, λοιπόν. Δεν το γνώριζα, ποτέ δεν το είχα σε διάταξη υλικων, στηριζόμενος στα γνωστά κεραμικά και τα σφουγγάρια.
Ο Κλεόβουλος έλυσε το πέπλο μυστηρίου των μετρήσεων. ![]() Όπως τα έγραψε, συνεχίζεις με τεστ και τροφή, αναμένοντας τις πολυπόθητες μετρήσεις που θα εγγυώνται στρωμένο φίλτρο. Μια ερώτηση (+ 1δωρο) προς τον Κλεόβουλο για brain food. Εφόσον έχουν μηδενισει αμμωνία και νιτρώδη, ποια είναι η ακριβής τιμή των νιτρικών που κάποιος στηρίζεται 100% πως έστρωσε το φίλτρο; Έχω διαβάσει άρθρα, όπου δινουν διαφορετικές βάσεις 20+ ή 30+ κτλ. Επίσης, ο ζεόλιθος επηρεάζει τόσο πολύ και τη μέτρηση των νιτρικών; Πως γίνεται με ελάχιστες αλλαγές νερού και χωρίς φυτά να έχει 10- μετά απο τόσο καιρό; Σαν να μην έχει ξεκινήσει καν ο κύκλος του αζώτου. Η απάντηση ίσως να είναι απλούστατη, έχω σκαλωσει. Λύσε μου την περιέργεια, σε παρακαλώ... Ρωτάω και για να βοηθήσουμε το νηματοθετη... Σε δικό μου ενυδρείο στο παρελθόν έχω χτυπήσει μέχρι τριψήφιο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΒΟΗΘΕΙΑ | brown | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 29-12-15 23:20 |
Βοηθεια με πρωτο ενυδρειο... SOS!!! | Djevan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 04-04-14 20:18 |
Ενυδρειο βοηθεια | MIkex24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-01-09 21:41 |
Βοηθεια. (Ηλιος στο ενυδρειο) | nondas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 07-08-08 21:58 |
Το ενυδρειο μου. (με την βοηθεια σας | nik0s7 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 14-01-08 01:18 |