|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το καλύτερο είναι να υπάρχει "άλγη" πάνω στις πέτρες και να τρώνε εκεί. Μια χαρά είναι οι ταμπλέτες σπιρουλίνας και άλλες για φυτοφάγα. Εγώ προτιμώ σαν πιο ολοκληρωμένη τροφή τις ταμπλέτες της NLS algemax αλλά υπάρχουν και τροφές σε gel όπως πχ η NLS algemax gelmix.
Στις κιχλίδες ταΐζω βασικά πελετ της NLS και της NorthFin και περιστασιακά ταμπλέτες. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πείτε τη γνώμη σας : Φυτεμένο malawi !! | Κλεόβουλος | Malawi | 14 | 19-11-20 09:03 |
Νέο μικρό κοινωνικό και φυτεμένο | Spafish | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 07-07-18 20:44 |
Το μικρό μου φυτεμένο.!!! | paulos-ex | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 44 | 22-11-16 22:04 |
Το μικρό μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 13-03-11 02:22 |
Το μικρό μου φυτεμένο. | paulos-ex | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 24-05-10 10:00 |