Ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να αφαιρεσω ενα εσωτερικο φιλτρο που εχει το ενυδρειο μου στο ενα πλαϊνο τζαμι για να το αντικαταστησω με ενα εξωτερικο.
Εκει που κολλαει στο τζαμι εχει μαυρη σιλικονη και φανταζομαι με ενα ξυραφι θα καθαριστει σχετικα ευκολα αλλα το προβλημα μου ειναι πως θα μπορεσω να αφαιρεσω κατι καθετες μαυρες γραμμες που εχει (φαινονται σαν ταινια ή κατι τετοιο) κολημενες πανω στο τζαμι για να μην φαινονται τα υλικα που εχει μεσα)
Κατα τη δειρκεια των εργασιων τα ψαρια σιγουρα θα τα μεταφερω σε ενα δοχειο αλλα σκεφτομαι οτι δεν προκειτε να αδειασω ολο το νερο οποτε ολες οι εργασιεσ θα γινουν με νερο μεσα!

θα προσπαθησω να το καθαρισω καλα μετα αλλα αν μεινει κανα κομματακι πλαστικο μπορει να το φανε τα ψαρια και να τους δημιουργησει κανενα προβλημα?
Εχει κανεις καμια ιδεα για να γινει η ολη διαδικασια αποτελεσματικα και με ασφαλεια???
Ευχαριστω,
Μητσος.