|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κάνω αλλαγές πλέον κάθε 3-4 ημέρες το 30% με χρήση prime και το αντίστοιχο διαλυμένο αλάτι σε νερό. Θέλει ακόμα πιο συχνά λες? Δεν νομιζω ότι είναι σε πολύ προχωρημενο σταδιο μιας και σχετικα αμεσα, μεσα στις πρωτες λιγες μερες από την εμφανιση του, εδρασα με το αλατι. Είδα ο τοπικός μου πετσοπάς έχει ταμπλέτες baκtopur. Είναι εντάξει αυτές ή θέλω τις σταγόνες μιας που είδα στο ιντερνετ ότι βγαινει και σε σταγονες? Επίσης, έχω το sera omnipur σταγόνες που είναι στην ουσία αντιβίωση για αρρώστιες, που συμπεριλαμβάνει και το fin rot. Λες να χρησιμοποιήσω αυτό μιας που το έχω αντί για baktopur ή δεν είναι καλό? Σχετικα με το χαρτόνι που προτείνεις, αυτό είναι για να μην στρεσσάρονται? Για αυτό αρκετοί ντύνουν το πίσω μέρος του ενυδρείου αυτοκόλλητο με καταράκτες κλπ? Νόμιζα ήταν καθαρά για διακόσμηση και όχι για τα ψάρια. Για τα φυτά ναι ξέρω, είχα σκοπό να ασχοληθώ αλλά επειδή ξέρω θέλουν και αυτά θαλπωρή και ενασχόληση, εστιάζω στα ψάρια πρώτα και ένα βήμα την φορά μιας και κυριολεκτικά struggling μαζί τους όλο αυτόν τον καιρό. Μόλις το mastered αυτό, έλεγα να πάω στα φυτά. Τελος, εχω το ενυδρειο διπλα από παραθυρο, το βλεπει ηλιος και είναι αρκετα ηλιολουστο παρολο που εχω κουρτινα. Είναι λαθος αυτό? Θα πρεπει να κατεβασω τα μπατζουρια μηπως? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος ψυχομαχει.. SOS! ! ! | giakgrig | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 90 | 23-03-15 14:57 |
fin rot μονομάχος | maria1983 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-07-11 18:06 |
Μονομάχος SOS!!! | dimitrak2000 | Bettas | 11 | 04-07-09 10:14 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
Που θα βρω μονομάχο? | spirosta | Bettas | 5 | 28-08-05 08:56 |