|
||||
|
||||
![]()
Το επιπεδο του Δημητρης Τ δε το σχολιαζω καθοτι θα γινει μεσημεριανη εκπομπη.Επειδη το παιζεις εξυπνος το συγκεκριμενο ενυδρειο ειναι μ 15αρι γυαλι που εχει μια μικρηηηηη διαφορα στην τιμη...απο το 12αρι .λεω εγω.Οποιος πιστευει οτι το ενυδρειο ειναι λαθος ας μας δειξει ενα αντιστοιχο 1000 λιτρων δικο ΤΟΥ να δουμε το σωστο βρε παιδι μου.
Pagokofti οταν εγω εκανα υπερχειλισεις αθορυβες εσυ δεν ειχες ιντερνετ να γραψεις.Αντε γιατι πολυ τραβηξε το αστειο...Ειχα να ασχοληθω χρονια με αυτο το φορουμ κ μολις συνηδειτοποιησα το γιατι.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τοποθέση σφουγγαριών στο σαμπ και μειωση θορύβου | Νικολέτα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-05-18 09:50 |
Μεγάλο Πρόβλημα!!! | tzetzos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-03-13 18:46 |
Eheim 2213 κλασική περίπτωση θορύβου | medico | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 23-10-10 01:33 |
Mείωση θορύβου σε Red Sea Prizm Pro Skimmer | chrisx | Φίλτρανση | 7 | 10-04-09 08:04 |
Πρόβλημα διακόσμησης λόγω ενυδρείου! | xxone_17 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 13-03-08 01:39 |