|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια συγνώμη εάν βρίσκεται σε λάθος θέμα η ερώτηση που κάνω αλλά επίγομαι για βοήθεια . Έχω ένα μπαλκόνι σχετικά στενο 2,5 μέτρα πλάτος και 20 μέτρα μήκος . Θέλω να βάλω 12 γλάστρες φ70(διάμετρος)*57ύψος , γράφει στο site ότι χωράνε 111 λίτρα χώμα η κάθε μια . Οι γλάστρες θα βρίσκονται στην εξωτερική ακρη του μπαλκονιού όχι προς το σπίτι αλλά προς τα έξω . Σκέφτομαι να βάλω κηπευτικά τομάτες , αγγουριά και καρπούζια . Θα επιλέξω να κάνω ένα ελαφρύ μέιγμα χώματος βάζοντας ομώς και κομπόστ από το δικό μου . Σας παρακαλώ όποιος μπορει να με βοηθησει γιατι επείγομαι .... Υπάρχει θέμα στατικότητας του μπαλκονιού ? Σκέφτομαι να μην τις βάλω όλες στο ίδιο σημείο αλλά κατα μήκος του μπαλκονιού . Επίσης το μπαλκόνι δεν στιρίζεται απο καμία κολόνα . Γιατί βάρος περίπου μιλάμε μπορεί καποιος να μου πει ?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νερο απο βρυση μπαλκονιου | alatismenos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 28-01-13 01:38 |
ενυδρειακο νερο στα φυτα του μπαλκονιου | Λάζαρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-04-11 16:41 |
αναλογια βαρους πετρας με λιτρα. | giannisqq | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-01-10 12:02 |
αντοχή ψαριών | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-05-08 16:03 |
αντοχη σιλικονης?? | dinos99 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 17-11-07 14:09 |