|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καταρχας συγνωμη για το φιλε μπερδευτηκα. επισης ποιος ο λογος της επιθετικοτητας σου? ξερεις απο ποτε ασχολουμαι με τα ενυδρεια?? και απο ποτε ειμαι μελος εδω?? πριν το 2008 πολυ πριν καν ασχοληθείς εσυ.. οκ? γραφτηκα εδω το 2009 μπορεις να δεις απο ποτε ειμαι μελος εδω... οποτε σε παρακαλω ποιο κοσμια οταν αναφερεσαι σε μενα. δεν με ξερεις απο ζθες.. οσο για τα χρυσοψαρα το ειχα παρατήσει για λιγο το χόμπι... οπότε παρακαλώ δεν θα ηθελα να ξαναπαντησεις στο θεμα μου. ευχαριστω πολυ.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κινέζικο ντοκυμαντέρ "Χρυσόψαρο" | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 3 | 23-10-13 17:24 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
θολό μάτι σε "χρυσόψαρο" | dialpistis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 02-05-06 12:23 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |