![]() |
#1 |
Ακατάλληλο μεν αλλα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Χθες το πρωί εμφανίστηκε όλο χαρά η 4χρονη ανιψιά μου βαστώντας στην αγκαλιά της ένα ενυδρείο ???? 16λιτρων
"Θειο κοίτα τι δώρο μου πήρε η νονά. Θα μου το φτιάξεις να βάλουμε λίγα ψαράκια σαν τα δικά σου;" Η μικρή καμάρωνε στη νονά της το ενυδρείο μου που έβλεπε και η γυναίκα θεώρησε καλό να πάρει ένα δώρο στη μικρή και να μου ζητήσουν ψαράκια αφού τα δικά μου γεννάνε Κλασικά μέσα, χρωματιστό χαλικάκι και ένα καστρακι με 1 πλαστικό λουλουδάκι Ξέρω φυσικά ότι εκεί μέσα δεν πρέπει να μπει ούτε σαλιγκάρι ΑΛΛΑ Λοιπών για να κάνουμε όσο το δυνατόν μικρότερο το κακό. Μέσα θα μπουν 2-3 αρσενικά guppy και 2-3 σαλιγκάρια από τα δικά μου Καθάρισα το χαλίκι και τα στολίδια, έκανα με ξυδονερο τη γυάλα και έβαλα τον 50w θερμαντήρα στους 25-26 βαθμους. Για φίλτρο τους έδωσαν ένα πραγματάκι που έγραφε επάνω elite mini A-130. Ο χώρος εσωτερικά ανύπαρκτος με ένα μικρό σφουγγαράκι. Θα προσπαθήσω να πείσω τον κουνιάδο μου να βγάλει ότι ψεύτικο στολίδι μπορεί ή θέλει και αν είναι κάποια στιγμή να αλλάξει το χαλίκι με άσπρο. Στο φίλτρο τι κάνω;;; Αφήνω το σφουγγάρι ή το βγάζω και βάζω ελαφρόπετρα ;;; καμιά 20αρια χαλικάκια με το ζόρι παίρνει Επίσης για αλλαγές τι να του πω;;; 2 φορές την εβδομάδα το 50% είναι καλά;;; Πως μπορεί να ξεφορτωθεί το χλώριο σε αυτά τα 7-8 λίτρα της αλλαγής;;;; Ξέρω ότι όλα αυτά είναι ημίμετρα αλλά η περίπτωση να αρνηθώ στη πιτσιρίκα δεν παίζει |
|
Εμφανίσεις: 5174
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για αλλα πηγα αλλα πηρα! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 62 | 25-09-09 15:29 |
αλλα ζωα | σταυρος γ | ¶λλα ζώα | 14 | 08-09-08 08:05 |
Ακατάλληλο για Ανηλίκους !!! | hobbyman | Bettas | 16 | 17-10-06 12:18 |