|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια εδω και δυο μερες τα ΝΕΥΡΑΑΑ ΜΟΥ ειχα κανει ενα diy co2 πριν δυο βδομαδες δοκιμαστικα με ενα 1.5 λιτρο με 3 κουπες ζαχαρη διαλυμενη σε ζεστο νερο μετα προσθεσα κρυο να γινει χλιαρο εριξα 3/4 κουταλια γλυκου μαγια και τις πρωτες δυο μερες ητανε περιεργη η παροχη μια πολυ μια λιγο μετα ολα οκ περιπου μια φυσαλιδα καθε 3 δευτερολεπτα. Αυτο δουλεψε για 2 βδομαδες και αποφασισα να το κανω σε ενα πενταλιτρο μπουκαλι νερο που βρηκα. 6 κουπες ζαχαρη και μιαμιση κουταλια μαγια. Εκει ειχα προβλημα περασανε 3, 4 μερες και χαλια παροχη μονο αμα κουνησω λιγο το μπουκαλι λιγο (λιγο οχι σαν να φτιαχω φραπε απλως 2 κυκλικες κινησεις ξερω εγω) εβγαζε πολυ πραγμα μιλαμε 3, φυσαλιδες το δευτερολεπτο μετα απο κανενα λεπτο dead. Θερμοκρασια δωματιου στα 20 με 21 βαθμοι. Τα πηρα στο κρανιο και εκανα καινουργιο μιγμα στο 1.5 λιτρο τωρα μια μιση μερα ειναι τωρα? και παλι τα ιδια ακανονιστο πραγμα αμα το μπουκαλι κουνηθει λιγο βγαζει πολυ πραγμα και μετα λιγο οπως το 5λιτρο. παντως δεν χανει απο πουθενα διοτι το τσεκαρα και εχω χρησιμοποησει συλικονι μεσα εξω απο το καπακι και εβαλα σιλικονη που εχουνε για τουσ σωληνες στης βολτες του μπουκαλιου. ΤΙ ΣΤΟ καλο? πιστευω οτι κατι γινεται και ειναι πολυ κρυο να κανει παραγωγη δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο για πειτε γνωμες. Ασχετο ειχα βαλει το μπουκαλι σε ενα μπολ με χλιαρο νερο και εκανε παραγωγη για κανενα 20λεπτο μετα παλι DEAD.
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|