|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
![]() ![]() Προχθες λεγαμε για τις μελανοταινιες κ με αυτα που μου πες βγηκαν χρησιμα συμπερασματα ευχαριστω!!Aληθεια σε τι kh-gh τις κρατας; Ειναι μεγαλυτερες απ τους καρδιναλιους; Να επανελθω λιγο στην ψαροσυνθεση..εγω κραταω 24 καρδιναλιους στα 150 λιτρα καθαρα μαζι με 40-50 r.cherry και με 40% αλλαγη νερου τα νιτρικα μου εφταναν στο 20...αυξησα την αλλαγη στο 60% και τωρα δεν πανε πανω απο 10-15max με 3-4 φορες ταισμα τη μερα..Λογικα μπορω να βαλω κι ενα κοπαδακι πχ corydoras ετσι πιστευω..ή αν εβαζα κι ενα δευτερο εξ.φιλτρο να ημουν πιο ανετος ποια η γνωμη σου; κατι αλλο τον κυκλοφορητη που τον εχεις χαμηλα ή ψηλα παιζει καποιο ρολο αυτο;Εγω τον εχω ψηλα συνδεδεμενο με spray bar.. απο υποστρωμα δεν θυμαμαι να το αναφερεις απλο χαλικι ειναι; Απο θερμοκρασια πως πας με το φωτιστικο ανοιχτο ποσο φτανει; Εμενα με τις Τ5 απο 25,4 που ναι σταθερα αυτες τις μερες,εφτασε μεχρι 26,3 οποτε συνδεσα ψυξη.. Eλπιζω με τις αποριες μου να μη σου χαλαω το θεμα..
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
AquaScaping World Magazine - 1o τεύχος | halvas69 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-10-14 22:58 |
The world's top 27 nature aquariums | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 17-10-07 22:00 |
Nature Aquarium World : 1,2,3 | Juan | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 3 | 12-11-05 17:26 |