|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα και εγώ πρόσφατα, (πριν 20 ημέρες), τέσσερα τέτοια αστακουδάκια. Τη τρίτη μέρα βρήκα το μικρότερο από, αυτά νεκρό! Λέτε να τον ''καθάρισαν'' τα υπόλοιπα; Eπιπλέον προσπαθούν να πιάσουν τις γαρίδες red cherry, αν και η προσπάθειά τους μου φαίνεται αδέξια, και θέλω να ελπίζω ότι επί δεν είναι σε θέση να το επιτύχουν. Πάντως και σε μένα τρέχουν σαν τρελά όταν τα βλέπω, κυρίως στο τάισμα, αλλά είναι ακριβοθόρητοι. Συνήθως κρύβονται στα πυκνοφυτεμένα τμήματα του ενυδρείου και έχω την αίσθηση ότι δεν τους αρέσει το πολύ φως.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εγκυμονουσα mexican dwarf crayfish( Cambarellus patzcuarensis) | sailor247 | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 0 | 19-04-14 19:50 |
Ξυλόκολλα.Κάνει ή δεν κάνει? | πλυμμήρας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 03-01-08 17:27 |
Shinnersia rivularis "Mexican Oak Leaf" => Μεζε | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 25-02-05 17:35 |
κάνει ή δεν κάνει το φίλτρο; | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:39 |