|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολη την παρεα.Καλως σας βρηκα.Ειμαι αρχαριος,και εχει 2 μηνες που αρχισα να ασχολουμαι με το αντικειμενο.Εχω πολλες αποριες,αλλα θα προσπαθησω να τις λυσω διαβαζοντας ολα τα θεματα του forum.Θα επανελθω μονο αν δεν βρω απαντησεις,για να μη σας κουραζω.Αυτη τη στιγμη εχω μεσα στο ενυδρειο 5 αγγελοψαρα,5 κλοουν,4 γκουραμι μπλε και εναν γλειφτη.Θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι ενας καλος συνδυασμος ψαριων.Τι αλλο ειδος θα μπορουσα να βαλω και συμφωνα με την χωρητικοτητα του ενυδρειου μεχρι ποσα ακομα ψαρια θα μπορουσαν να μπουνε..Ευχαριστω
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος με ενυδρειο | agos1212 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-03-13 14:22 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ 150 ΛΙΤΡΩΝ | bantourakis | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 02-12-10 15:35 |
Ενυδρειο 30 λιτρων | BufferPriest | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 08-05-08 23:09 |
ενυδρειο αλ/πων 20 λιτρων | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-08 15:12 |