|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Λευτέρης λέγομαι από Χαϊδάρι και σχετικά καινούργιος στον χώρο του ενυδρείου (2 χρόνια ενασχόληση) και έως πολύ πρόσφατα, παρθένος ![]() Είμαι πολύ του διαβάσματος και λιγότερο του γραψίματος γι'αυτό και δεν είχα κάνει εγγραφή νωρίτερα. Ας μπω τώρα στο ψητό το οποίο και είναι: Διαστάσεις: 110-45-50 εκ. Λίτρα: περίπου 250 Βιότοπος: Malawi Χρόνος λειτουργίας: 1 μήνας Ρουτίνα-αλλαγές νερού: 25% κάθε εβδομάδα Φωτισμός: 4x custom led bars + 1x custom blue led bar Φίλτρανση: Fluval 405 Θέρμανση/ψύξη: JBL ProTemp 300W Διακοσμητικά υλικά: 30+ κιλά πέτρες Βυθός: 30 κιλά μαύρη χαλαζιακή άμμο κόκκου 2-3mm pΗ: 7.8 GΗ: 15 KΗ: 10 Θερμοκρασία: 26C Είδη & αριθμός ψαριών και ασπόνδυλων: 4 hemichromis bimaculatus (1male ,3female) (απο προηγούμενο setup και θα βγουν οσονούπω) 5 Corydoras (και αυτά θα βγουν) 3 Labidochromis Caeruleus (all male full yellow) 1 Pseudotropheus zebra blue (male) 1 Pseudotropheus sp. "Acei" (Msuli) (male) 2 Copadichromis borleyi (Kadango) (1male, 1female) 1 Aulonocara hansbaenschi (νομίζω δηλαδή ![]() 1 Pseudotropheus Demasoni (male) Είδη φυτών:1 Pseudotropheus Socolofi Albino (male) 2 Anubia Να αναφέρω ότι πρόθεση μου είναι ένα all male malawi, αισθητικά όμορφο ενυδρείο και όχι μία ακριβής προσομοίωση της βιοποικιλότητας της λίμνης Malawi, πάντα φυσικά σεβόμενος τα ψάρια και με γνώμονα την σωστή διαβίωση τους. Από τροφή δίνω Omega One super color veggie pellets όπως επίσης και flakes διάφορων επώνυμων εταιριών (Ocean nutrition, JBL). Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε μερικές φωτό του ενυδρείου. https://postimg.org/gallery/ilb41y4e/ Αυτά για αρχή, ευχαριστώ για την φιλοξενία και περιμένω τα σχόλια και συμβουλές σας. Επίσης να ευχαριστήσω των Λάμπρος.Τ για την απάντηση στην ερώτηση μου και την παρότρυνση για να γράψω εδώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|