|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους
Μπορώ να έχω μια μικρή βοήθεια σετικά με το τέστ για ΝΟ3??? Εχω τέστ της Τetra. Το πρόβλημά μου, είναι ότι αν η τιμή ΝΟ3 είναι πολύ μικρή, ή πολύ μεγάλη, το χρωματολόγιο δείχνει καθαρά τι γίνεται. Το 12,5 και το 25 όμως, είναι πορτοκαλί με όχι μεγάλη διαφορά. Και δυστυχώς η τιμή μου είναι κάπου εκεί μέσα. Το χρώμα που μου βγάζει το νερό, δεν φαίνεται καθαρά σε πιά από τις δύο τιμές στο χρωματολόγιο είναι. Ε... και 12,5 από 25, την έχει τη διαφορούλα του !! Λέω να πάρω ένα τεστ της waterlife, μπας και το χρωματολόγιο έχει πιο μεγάλη διαφορά στις ενδείξεις του. Ξέρετε μήπως κάποια μάρκα που να με βόλευε σ' αυτό????? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
Crash test | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-01-05 22:52 |
Water test kit | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 05-09-04 02:21 |
Πρόβλημα με το tetra test analy set | FOUS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-05-03 17:03 |