|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!
Δύο ψαριά που αγόρασα πριν από ένα μήνα έχουν πρόβλημα. Το ένα ειδικά έχει μια τεράστια κόκκινη πληγή επάνω του που έχω την αίσθηση ότι μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα. Το θετικό και ίσως ο λόγος που αποφάσισα να το δω πως θα εξελιχθεί είναι οτι και όρεξη έχουν και συμπεριφέρονται φυσιολογικά. Δυστύχως δεν τα κατάφερα να βγάλω φωτογραφία , αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος οτι ειναι βακτριακή. Έχει κανένας φίλος να μου προτείνει καμιά θεραπεία; Πρώτη φορά μου τυχαίνει και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω Έχω παραγγείλει paraguard της seachem |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μόλυνση σε ζωοτόκα τα φώτα σας.. | Themis_aqua | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 15-12-15 01:50 |
Νεροχελώνα - Κίνδυνος από μόλυνση; | Elizabeth | ¶λλα ζώα | 13 | 02-06-11 00:34 |
Μόλυνση του νερού απο τα χέρια και το περιβάλλον. | Stathis.k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 19-06-08 00:19 |
Μόλυνση ;;; Απελπισία ! | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 12-07-05 20:52 |