|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι χθες είχα ph 7.6
Χτες εβγαλα την αεραντλια και τοποθετησα το DIY CO2. Οταν το μέτρησα στον πάγκο, μου εδινε 26 φυσαλίδες το λεπτό. Σημερα το πρωι, (πριν απο λιγα λεπτα), μέτρησα το Ph 6.6 ίσως και 6.4 !!! Παίζει μήπως ρόλο ότι δεν έχουν ανάψει ακόμα τα φώτα στο ενυδρείο? Εννοειτε οτι θα μετρήσω και το μεσημέρι, απλα μου εκανε τρομερη εντυπώση μια τέτοια πτώση του ph. Τα ψάρια δείχνουν να είναι μια χαρά. Με αυτα που εχω διαβάσει εδω μέσα, θα έπρεπε να είχαν τεζάρει όλα. Βέβαια το βράδυ τα φυτά καταναλώνουν ένα ποσοστό οξυγόνου, και σε συνδιασμό με την σταθερή παροχή CO2 απο το DIY, πέφτει το ph. Ειναι λογική αυτή η μεταβολή? Να το ξηλώσω το CO2 ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
DIY CO2 instructions please !! | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 16:35 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |