Κατάλαβα ενα σημαντικο πρόβλημα ανάμεσα σε κάποιους ρεακτορες διοξειδίου και θα ήθελα να το επιβεβαιώσετε.Υπάρχει αυτος
http://www.ebay.com/itm/UP-aqua-Inli...2744703?_ul=AR
Ο οποίος ξέρω ότι δουλεύει με αρκετά μεγαλη πίεση κ ίσως την υψηλότερη από όλους τους υπολοιπους.Ας πάρουμε και τον ista max mix όπου η ροη είναι θα έλεγα ελεύθερη χωρίς καμία πίεση.
Χρησιμοποιώ την ίδια μπουκαλα σε δυο ενυδρεία και έχω παρει ενα co2splitter με δυο μικρομετρικες,αλλα θα ήθελα να δούμε και την περίπτωση που ήταν μια DIY διχάλα με βανακια.Λεω λοιπόν ότι στην περίπτωση της DIY διχάλα,ολο το διοξειδιο θα πηγαίνει στον max mix ακόμα κ αν έχω το βανακιτου μόλις ανοιχτο.Δεν ξέρω αν με τις μικρομετρικες μπορώ να κάνω καλύτερη ρύθμιση κ να έχω και από τις δυο μεριές διοξειδιο.μαλλον θα μπορώ?
Στα DIY βανακια όμως δε νομίζω να υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί αυτο,εσεις τι λέτε?
Επίσης να κάνω μια ακόμα παρατήρηση προ επιβεβαιωση,στην περίπτωση μιας κ μόνο μικρομετρικης στο ρεακτορ του λινκ που έβαλα για να βγαίνει ο ίδιος αριθμός φυσαλίδων ανά λεπτο σε συγκριση με το max mix ή κάποιο άλλο είδος ρεακτορα..παρατηρησα ότι η μικρομετρικη πρέπει να είναι ενα τεταρτο του κυκλου περισσότερο ανοιγμένη, μην πω κ παραπάνω...εγω το εξηγώ εξαιτίας της διαφοράς πίεσης που λειτουργούν οι δυο διαφορετικοί ρεακτορες,ειμαι σωστος?