|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο, όσο και αν σου κάνει εντύπωση έχω καταλάβει πως με ανεμιστηράκια μεγάλο ενυδρείο ψύχεται καλύτερα από μικρό.
Και έχω 2 παραδείγματα που παρατήρησα αυτή τη διαφορά, όταν είχα το 30αρι γαριδάδικο δίπλα στο φυτεμένο, φυτεμένο 130 λίτρα με 2 80αρια ανεμιστηράκια και το γαριδάδικο ακριβώς δίπλα με 1 80αρι ανεμιστηράκι, το φυτεμένο δεν ανέβασε ποτέ πάνω απο 27-27,3 βαθμούς και το γαριδάδικο δίπλα να είναι στους 28+. Στη ταράτσα το ξύλινο (είναι ξύλινο θα μου πεις) με 3 120αρια με το ζόρι να ανέβει στους 25 βαθμούς, τα συννεφάκια δίπλα (γυάλινο ) με 2 120αρια χτύπαγε άνετα 28αρια και έφτασε και 29 με εξωτερική θερμοκρασία 36 βαθμούς. Πιστεύω πως η μείωση της θερμοκρασίας εξαρτάται πάρα πολύ από την επιφάνεια του νερού, και τα μεγάλα ενυδρεία έχουν πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια και μάλλον ψύχονται ευκολότερα
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
water clima με peltier | Batman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-01-13 09:18 |
ψυξη | xploder | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 09-06-11 01:16 |
συστημα ψυξης με peltier | eimaste aR21rwstoi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 09-05-11 12:17 |
ψυξη | VLASIS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 21-04-10 22:23 |