|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία αυτό το καταλάβα..όμως η απορία μου είναι αν το φίλτρο θα πρέπει να είναι θαμμενο δίπλα στη λίμνη η άν μπορώ να το αφήσω εξωτερικά δηλαδή πάνω από το επίπεδο του νερού.άρα για την όλη κατασκευή τα μόνο υλικα που χρειάζομαι είναι ένα φίλτρο και μια αντλία σωστά? Η θα χρειαστώ και κτ ακόμα? Επισης λάβε υπόψη σου πως έχω σκοπό να φτιάξω έναν καταρράκτη για ομορφιά.αρτεμισια υπομονή μαζί μου!θα σε κούρασω! Χαχαχαχα. .
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια αρχάριος | MichalisDagk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-10-14 22:54 |
Μονομάχος ζητάει τη βοήθεια σας | Αιμιλιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-03-13 11:59 |
βοήθεια, αρχάριος. | thalia25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-01-09 10:30 |
Νέο ενυδρείο αρχάριος!Παρακαλώ βοήθεια! | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 19-05-08 20:24 |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια . | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-03-08 20:15 |