|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος Παράμετροι, κοινά είδη |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια αποπειρα μηπως και του καλοαρεσει (πιθανο), αλλα με την πρωτη ευκαιρια δες και bloodworms. Στελνουν μαγαζια, αλλα δεν ξερω αν θα παραμεινουν εντελως παγωμενα μεχρι να ερθουν στην Κερκυρα.
Σε 50 λιτρα σκεψου εχω τα carinotetraodon travancoricus (τα dwarf puffers που λες Αλεξη), που εχουν ενηλικο μεγεθος 2.5cm. Ακομα και σε ενα 200αρι που εχω και καποια στιγμη θα καταφερω να στησω, δε σκεφτομαι να βαλω nigroviridis, λογω χωρου. Ισως να ειμαι υπερβολικος, αλλα τα θελουν τα λιτρα τους τα puffers και ας μην ειναι τρελοι κολυμβητες. Κυριως αν προκειται να βαλεις πανω απο ενα. Μπορει να φτασουν και τελικο σε ενυδρειο, νομιζω. Αλλα δεν εχω φιλοξενησει για να σου πω προσωπικη εμπειρια. Επισης, βαλε διαφορα πραγματα για διακοσμιση. Κανενα ξυλο, κανενα φυτο, καμια πετρα. Φτιαξε διαφορα σημεια ενδιαφεροντος ωστε να ειναι "γεματο" το ενυδρειο και να ικανοποιησει την περιεργεια του, γιατι θα βαρεθει ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tetraodon Mbu - Το γιγαντιαίο Puffer της λίμνης Tanganyika | nazgul | Tanganyika | 16 | 29-04-14 19:39 |
νεο ειδος παφερ γλυκου νερου Tetraodon palustris (mekong basin thailand) | kgf12345 | Άλλα ψάρια Ασίας | 1 | 21-07-13 17:53 |
Tetraodon Biocellatus - Figure 8 Puffer | nazgul | Άλλα ψάρια Ασίας | 4 | 29-05-13 20:13 |
tetraodon suvatii..........νεος θυρευτης!! | piranhas2 | Άλλα ψάρια Ασίας | 3 | 12-02-13 00:43 |