|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε κάποιο site που είδα κάποια σκίτσα και μοιάζαν με τη δική μου περίπτωση,την περιέγραφε σαν Αιμορραγική σηψαιμία.Αν είναι αυτό πόσο επικίνδυνο και πόσο μετάδοτικο είναι? Πάντως η προσβόλη των αλλων δύο ψαριών έγινε με μία μέρα διαφόρα.Το ένα oranda έκανε κόκκινη πληγή και δίπλα από το στόμα του.Μοιάζει όπως μία γρατσουνιά και είναι λίγο πρησμένη και από μέσα βγαίνει μία ασπρη τριχούλα,που κάποια στιγμή μετά το omnipur έγινε σαν χνούδι και μετά πάλι τριχούλα.Το omnipur θα μου χαλάσει τη βιολογία? Έχω ένα EHEIM 2213.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αίμα στα Πτερύγια; | John T | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-05-05 19:55 |
Πτερύγια - Κρόσια!!! | John T | Bettas | 6 | 26-12-04 21:54 |
Εξωφθαλμία και ουρά με πτερύγια που ....λιώνουν | c0stakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 01-10-04 18:11 |
Μαυρισαν τα πτερύγια σε χρυσόψαρο | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-06-04 11:49 |
cardinal tetras: φαρμακευτική αγωγή για λαβωμένα πτερύγια | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 07-02-03 17:14 |