|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με την "ιδεα", αλλα για την υλοποιηση εχω κανα δυο ενστασεις.
ενα ειναι τα λιτρα. δεν θα το εκανα σε αυτα τα λιτρα. αν επαιρνα το ρισκο να στησω ενα ενυδρειο χωρις φιλτρο,θα κοιταζα να το μειωσω το ρισκο βαζωντας πολλα(πολλα ομως) φυτα. στο 20λιτρο δεν θα χωρουσανε,οποτε μονο και μονο απαυτο θα ετρωγε χ και θα πηγαινα σε μεγαλυτερο. το δευτερο ειναι πως οι μετρησεις σου μου φαινονται λιγο παραξενες. δηλαδη για το μεγεθος τις φυτομαζας που βλεπω στο ενυδρειο,δεν μπορω να δικαιολογησω τιμη νιτρικων 10 πριν την αλλαγη,με το φαι που γραφεις πως κανεις και τις αλλαγες που γραφεις πως γινονται καθε 10-15 μερες. δεκτο,πως επειδη ειναι ωριμο το ενυδρειο εχει βρει πλεον τη φορμα του και την ακολουθεις. φυσικα δεν αμφισβητω αυτα που γραφεις,απλα λεω οτι μου κανει εντυπωση. αυτο το καφε που φαινεται στο βυθο τι ειναι? καφε αλγη η κατι αλλο? επισης δεν γραφεις σκληροτητες.αυτες θα βοηθουσανε ισως να δουμε ποσο "σταθερο" ειναι το αποτελεσμα της προσπαθειας σου. μην παρεξηγηθω,δεν θελω να μειωσω την προσπαθεια σου,μπραβο σου.(οπως ειπα συμφωνω κιεγω με την ιδεα) απλα λεω τη γνωμη μου και οτι με προβληματιζει ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Melafix/Pimafix Μια διαφορετική προσέγγιση | Τάκης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 42 | 08-09-19 12:38 |
μονομαχοενυδρειο | alexis cosmo | Bettas | 155 | 26-12-15 23:43 |
Μια ερώτηση για φυσική άμμο | rtolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 04-11-10 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |
Φυσική(?) επιλογή. | joker | Bettas | 7 | 24-09-05 07:42 |