|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα.Εχω ενα χρυσοψαρο εδω και 5 χρονια.Σε απλο πλαστικο ενυδρειο χωρις φιλτρο.Πριν 10 μερες εμφανιστηκαν μεσα στο νερο κατι σαν αυγα.Εκαναν κρακ οταν τα εσπαγα.Εκανα 5 αλλαγες του νερου μαζι με το ψαρακι και καποια στιγμη σταματησαν να υπαρχουνΤου αγορασα ενα ενυδριακι 15lt με βιολογικο φιλτρο και κανοντας τις μετρησεις του νερου ειδα οτι ολα ειναι οκ.Χθες εκανα μετα απο 1 εβδομαδα,αλλαγη του νερου και σημερα ειδα παλι αυτα τα λευκα αυγουλακια στον πατο του ενυδριου και μερικα στα τοιχωματα.Το ψαρακι ειναι οπως παντα ευδιαθετο.Τρωει κανονικα και δεν εχει κανενα σημαδι στο σωμα του.Τι ειναι αυτα ομως;καποιος οργανισμος που πρεπει να εξωλοθρευσω ΄η καποια αρρωστια;;εχω ρωτησει σε μαγαζι και κανενας δεν ηξερε.Εχω ρωτησει και σ αλλα φορουμ κ επισης κανεις δεν ηξερε.Τη συμβουλη σας παρακαλω και σας ευχαριστω εκ των προτερων.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυγα σκαλαριων σε Μπλε του Μεθυλενίου χωρις φιλτρο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 25-09-16 18:10 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
Αυγα χωρις γονεις | panos84 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 29-11-07 18:20 |
αυγα χωρις ζευγαρι?! | jimfytakis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 07-11-07 18:34 |
μαλιστα μμμμμμμμμμμμμμμ ειχαμε δεν ειχαμε το κολησαμε το μικροβιο | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 19-01-06 16:52 |