|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα τελευταίο στόρυ , έτσι για την καλύτερη γνωριμία...
Τα χρυσόψαρα τα πήραμε με τον γιο μου , ο οποίος ήταν τότε 3 , τώρα 4 . Ο πρώτος υπάλληλος του πετσοπά , ήταν τελείως άσχετος μιας και δεν με ενημέρωσε οτι χρειάζεται φίλτρο . Σε ένα ενυδρείο 20λτ είχα 3 χρυσόψαρα χωρίς φίλτρο . Ψάχνοντας , πήγα και αγόρασα φίλτρο , αντιχλώριο , βακτήρια κτλ . Τα χρυσόψαρα όμως μεγάλωναν και έτσι άλλαξα δύο φορές το ενυδρείο πηγαίνοντας σε μεγαλύτερο . Προφανώς συμβουλευόμουν μία κοπελίτσα που έχει σαφώς περισσότερες γνώσεις απο τον άλλο τον κάγκουρα και αρκετό ψάξιμο στο ίντερνετ . Πριν φτάσουμε στο σήμερα , είχα αγοράσει ένα ψεύτικο διακοσμητικό λουλουδάκι , το οποίο το αντικατέστησα με αληθινό . Επιπλέον πήρα και τον ανεμιστήρα για αισθητικούς λόγους και λόγους εφέ !!!!! Μου αρέσουν οι μπουρμπουλήθρες και άρχισαν να παίζουν με αυτές και τα ψάρια . Και πριν τρεις μέρες αγόρασα και τον plecostomus , γνωρίζοντας πως τα χρυσόψαρα είναι ψάρια κρύου νερού και το άλλο ζεστού . Ρώτησα όμως την φίλη αν τα χρυσόψαρα θα έχουν πρόβλημα με την αλλαγή θερμοκρασίας και μου είπε όχι . Ο χώρος που εργάζομαι είναι γραφείο και χειμώνα - καλοκαίρι διατηρείται σταθερή σχεδόν θερμοκρασία περιβάλλοντος . Αν προτείνετε την επιστροφή του ψαριού , έτσι θα πράξω . Αν όμως υπάρχει άλλη λύση ...... μιας και δεν πολυγουστάρω την επιστροφή , είμαι όλος αυτιά .. Sorry αν σας έπρηξα ![]() Να και μία άλλη φωτογραφία , για να δείτε την διαφορά μεγέθους ( στο περίπου ) των ψαριών . |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|