|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ανοιγω αυτο το θεμα για να δειξουμε τα καμαρια μας ,
να παρουμε και λιγο ματι ![]() ![]() ![]() Ελεγα λοιπον να κανουμε κατι σαν φωτογραφικο αλμπουμ και να δωσουμε και μερικα στοιχεια απο το καθε ψαρακι μας ακολουθοντας την παρακατω φορμα.. Όνομα: Είδος: Φύλο: Ηλικία: Μέγεθος χωρίς ουρά: Ημερομηνία Απόκτησης: Oτι δεν γνωριζετε , βαλτε παυλα (-) ή στο περιπου (οπως θα κανω κι εγω με το μεγεθος γιατι 6-7 μηνες τωρα , τα βλεπω αραια και δεν ειμαι σιγουρος) κι οσοι εχετε μπολικα (οπως εγω ![]() ![]() ξεκιναω λοιπον... (sorry για τις χαλια φωτο .. εσεις βαλτε καλυτερες ![]() ------------------------------ Όνομα:Σπίθας Είδος:longfin comet Φύλο:αρσενικο Ηλικία:4-5+ ετών Μέγεθος χωρίς ουρά: 14-17cm Ημερομηνία Απόκτησης: τέλη του '12 τοσα χρονια ηταν ετσι.... ![]() το τελευταιο 6μηνο αποφασισε να ασπρισει ![]() --------------------------------- Όνομα: Xιονάτη Είδος: white comet Φύλο:θηλυκο Ηλικία:2 ετών παρα 1 μηνα Μέγεθος χωρίς ουρά:7-10 cm Ημερομηνία Απόκτησης:δικό μας παιδι ![]() ειναι παλια η φωτο.. και ηταν μικρουλα ![]() ----------------------------------- Όνομα:Γοργόνα Είδος:shubunkin την πηρα , αλλα εγινε κουκλα και παραασπρισε τον τελευταιο 1-1.5 χρονο Φύλο:θηλυκο Ηλικία:5+ ετών Μέγεθος χωρίς ουρά:17+ cm Ημερομηνία Απόκτησης: στα μέσα του ΄13 ![]() --------------------------------------- Όνομα:Τσάκ Είδος:shubunkin Φύλο:αρσενικο Ηλικία:4.5 - 5 ετών Μέγεθος χωρίς ουρά:12-15cm Ημερομηνία Απόκτησης:στα μέσα του ΄12 ![]() ---------------------------------------- Όνομα:Blaze Είδος:common Φύλο:αρσενικο Ηλικία:5+ ετών Μέγεθος χωρίς ουρά:17+ cm Ημερομηνία Απόκτησης:αρχές του ΄13 ![]() ---------------------------------------- Όνομα:Καθισιός (Την αραζει ολη μερα ![]() Είδος:fantail Φύλο:αρσενικο Ηλικία:3-4 ετών Μέγεθος χωρίς ουρά:10+cm Ημερομηνία Απόκτησης: τέλη του '13 ![]() ---------------------------------------- Όνομα::Quale Είδος:calico veiltail Φύλο:αρσενικο Ηλικία: 4+ ετών Μέγεθος χωρίς ουρά: 12+cm Ημερομηνία Απόκτησης:αρχες του ΄14 ![]() ---------------------------------------- Όνομα:Qualito (υιος του απο πανω) Είδος:calico fantail Φύλο:αρσενικο Ηλικία: 10 μηνων Μέγεθος χωρίς ουρά:4-5cm Ημερομηνία Απόκτησης:δικό μας παιδι ![]() ![]() ------------------------------------------ Όνομα:Πίσσα (μαμα του Qualito ![]() Είδος:black moor Φύλο:θηλυκο Ηλικία:3-4 ετών Μέγεθος χωρίς ουρά:12+cm Ημερομηνία Απόκτησης:αρχες του '14 ![]() ---------------------------------------- Eχω κι αλλα ψαρακια, αλλα δεν ειχα καλες φωτο (σκεφτειτε αυτες ηταν οι καλες ![]() ![]() ![]() Περιμενω να δω και τα δικα σας! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χρυσόψαρά μου, μια μικρή χαρούμενη παρέα | maria p | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 47 | 21-05-13 14:43 |
Παράσιτα στο χρυσόψαρό μου | treno | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 04-11-06 14:35 |