|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για σας και καλως σας βρηκα! Ηρθε επιτελους η στιγμη να πραγματοποιησω ενα ονειρο που ειχα απο μικρος! Παιρνω το πρωτο μου ενυδρειο και χρειαζομαι την βοηθεια σας!
Μπορω να αγορασω ενα ενυδρειο 120lt ή ενα 150lt που εχω βρει και τα 2 μεταχειρισμενα αλλα σε πολυ καλη κατασταση. Για ψαρια σκεφομαι να βαλω guppies, neon tetra, red chery shrimp και ενα pleco και ισως κανενα apple ή zebra snail. Επισης θα βαλω και μια μικρη χελωνα που εχω (Red Ear Slider). Θα το αντεξει αυτο το ενυδρειο και τι αριθμους ψαριων θα μπορει να φιλοξενησει? Θα βαλω ζωντανα φυτα. Σκεφτομαι να βαλω anubia να επιπλεει σε μια ακρη και στον πατο Java Fern και κατι που να κανει σαν πολλα φυκια για καλυψη (vallisneria ισως) Και μπορειτε να μου πειτε τι ειδους φιλτρα, αντλιες αερα και φαρμακα θα χρειαστω? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις! Φιλικα Νικος |
Tags |
120lt, 150lt, αρχαριος, guppy, neon tetra |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλησπέρα Νέος στο χώρο!Γνώμη για συνθεση ενυδρειου | Zacgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-09-13 13:14 |
καινουριο ενιδρειο θελει βοηθεια | kwstaogerobill | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 14-09-08 15:50 |
δισκος θελει την βοηθεια σας! | oscar1 | Δίσκοι | 7 | 10-04-08 19:13 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150LT ΒΟΗΘΕΙΑ. | hackintosh | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-02-08 22:10 |
καινουργιος θελει βοηθεια!!!!! | thanasis76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-09-07 22:05 |