|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σε όλους,
Μετα από 4 χρόνια με Malawi άλλαξα ψάροσυνθεση και χτες έβαλα 2 όσκαρ στο ενυδρείο (1,50*0,50*0,65)..οι μετρήσεις ειναι πολύ καλές,θερμοκρασία 25 βαθμοί,αλλα τα ψάρια κρύβονται,δεν κολυμπάνε κ καμμία φορά ξαπλώνουν στην άμμο..φίλτρα εχω 2 που τα εχω ρυθμίσει με χαμηλή ροη και δεν ανάβω φώτα ακόμα..έριξα σημερα και λιγο τροφή αλλα δεν έδωσαν σημασία..ειναι στρεσαρισμένα λόγω του νέου ενυδρείου η λέτε να συμβαίνει κατι αλλο;;δεν εχω χάσει ποτε ψαράκι τόσα χρόνια κ εχω αγχωθεί με τα μικρά μου..ευχαριστω έκ των προτέρων.. Αυτο ειναι το ενυδρείο,απλά έβγαλα τις πέτρες ,άφησα 3-4 μεσα http://www.aquatek.gr/vb/showthread....light=makis_st |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
όσκαρ με φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 190 | 12-03-13 23:00 |
600 λίτρα όσκαρ | elk | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 62 | 31-10-10 03:47 |
help!πρόβλημα με όσκαρ! | kostoukitos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 24-08-07 12:47 |
Aρρωστο όσκαρ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 13-02-04 01:03 |