Δημήτρη πρόβλημα με παράσιτα δεν υπάρχει με το σκουληκι που αγοράζουμε από γνωστές εταιρείες. Αν δεν κάνω λάθος το κάνουν αποστείρωση.
Ο λόγος που λέμε ότι δεν κάνει να ταίζουμε σκουλήκι είναι διότι αν οι δίσκοι τρώνε για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνο σκουλήκι δημιουργείται πρόβλημα στο στομάχι τους. Αυτό που χριάζεται ένας δίσκος είναι μια ισορροπημένη διατροφή που θα περιλαμβάνει και ζωικές πρωτείνες και φυτικές (σπανάχι, κολοκυθάκι κτλ...)
Τώρα που είναι σε ανάρρωση δώσε του κάποια τροφή που τρώει εύκολα, αρτέμια, ή καρδιά με σπανάχι αν δεν τρώει τίποτε άλλο, ή στην ανάγκη σκουλήκι αν αυτή είναι η μόνη τροφή που τρώει και όταν συνέλθει πλήρως και πάρει δυνάμεις άστον 2-3 μέρες νηστικό και θα φάει και μπιλάκια. Δοκιμασμένη μέθοδος και στο συγκεκριμένο δίσκο, οπότε μη φοβάσαι, θα μπει σίγουρα στην παλιά του διατροφή.
__________________

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thediscusman : 21-11-05 στις 10:22
|