|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες στην Αφρική! Τα παιδιά σου τα είπανε πολύ σωστά παραπάνω, να τους ακούσεις. Θα επισημάνω και εγώ ότι χρειάζεσαι και άλλες πέτρες, τις οποίες είναι προτιμότερο να τις βάλεις με τυχαίο τρόπο ώστε να είναι πιο φυσικό το τοπίο. Νομίζω πως εκεί αριστερά κινδυνεύουν να πέσουν κάποια στιγμή, γιατί να θυμάσαι πως τα συγκεκριμένα ψάρια σκάβουν πολύ! Νομίζω και εγώ πως μπορείς να βάλεις 2 διαφορετικά, αλλά συμβατά είδη από τη λίμνη Malawi. Καλή αρχή!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη μου προσπάθεια!! | chrisvari | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 20-02-14 19:50 |
DIY 140lt Πρώτη προσπάθεια | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 22-01-13 22:47 |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
Παρουσίαση Ενυδρείου (Πρώτη προσπάθεια) | Aquablue | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 03-11-10 16:37 |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |