|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη φωτο που έχω πιο πάνω , ο κύβος μου είναι και αυτός 55 λίτρα περίπου, και των φωτίζω με 5 Χ 2W και βλέπεις πως είναι, συνολικά με 10W περίπου μόνο και είναι καταπράσινος. Το μόνο αρνητικό που πιστεύω πως έχουν αυτά τα προβολάκια είναι πως δεν απλώνουν πολύ το φως και για αυτό ή θα πρέπει να τα βάλεις ψηλά ή να βάλεις πολλά, ειδάλλως έχουν φοβερό φως
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για οσους εχουν σκυλακια και γατακια! | klipitiklopos | ¶λλα ζώα | 12 | 26-02-16 22:41 |
Τι λαμπες για φυτεμενο rio 180? | triantku | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 02-07-12 13:13 |
λαμπες για φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 30-01-10 22:42 |
Λαμπες σε φυτεμενο.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 15-03-08 09:50 |