|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φυτά θα βάλω καθώς μου αρέσουν πολύ, ωστόσο θα επιλέξω τα πιο εύκολα δια να μην έχω θρήνους και καημούς... Πράγματι το έχω στα υπόψιν μου για τον φωτισμό.
Λέω να στραφώ σε εξωτερικό κλειστό φίλτρο, α) αξίζει τον κόπο να το κατασκευάσω εγώ; β) από έτοιμα, ποιο αξίζει να πάρω; (Δεν με ενδιαφέρει πχ να είναι ηλεκτρονικό, να έχει κουμπάκια, λαμπάκια, κτλ, με νοιάζει να είναι σταθερό, ποιοτικό και εν τέλει vfm) Υπόψιν, το ενυδρείο μπορεί να μείνει μόνο του μέχρι και 15 με 20 μέρες στην χειρότερη των περιπτώσεων μια φορά τον χρόνο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά νέου φίλτρου, μόλις χάλασε το παλιό. | Valous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 09-02-15 22:54 |
500L Fancy Goldfish | delta66 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 109 | 25-05-14 03:20 |
Νέος με απορία για αγορά φίλτρου | Bisba | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 11-02-13 23:34 |
Αγορά εξωτερικού φίλτρου | morfeas2002 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 15-01-12 12:36 |
Αγορά φίλτρου!!! | COSTAS21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 08-10-07 16:10 |