|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι θα μας βγει και ειδικος ο Μιχαλακης.....ΧΑ. ΧΑ. ΧΑ. Απο καπακια την τυφλα του δεν ξερει, εχει φτιαξει ενα με κομματια απο φυσουνα και οταν το ανοιγει πεφτει μεσα στο ενυδρειο...... Ενα αλλο κολλησε το μεντεσε με σιλικονη και μετα απο δυο ανοιγοκλεισιματα του εμεινε στο χερι...... Ο ειδικος ειμαι ΕΓΩ!!!!!! Εγω του εμαθα οσα λιγα ξερει. Παραθετω και φωτογραφικο αποδεικτικο υλικο..... Το παιδι ειναι τοσο ασχετο που κοπηκε με το κοπιδι οταν πηγε να κοψει χαρτοταινια......Και μαλιστα δις.......
Οπως θα διαπιστωσετε χρησιμοποιηθηκε η τελευταια λεξη της τεχνολογιας για την κατασκευη των ενυδρειων (CnC φραιζα, κορδελα, κλαρκ κλπ κλπ) για να εξασφαλισουμε ενα τελειο αποτελεσμα..... Δυστυχως αντι να σφαξουμε κοκκορα οπως απαιτει καθε μεγαλο εργο στην εναρξη του, εμεις χρησιμοποιησαμε αιμα κοτας (του Μιχαλακη) και ενα απο τα ενυδρεια ψιλοεχανε........ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |