|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα οτι το αρσενικό labido μου παραουσιάζει μαύρα στίγματα στο δέρμα του. Νομίζω επίσεις οτι το ένα του μάτι εχει θολώσει ελαφριά. Επίσεις έχει αλλάξει και η συμπεριφορά του. Δείχνει πιο φοβισμένο, κρύβεται και δέχεται επιθέσεις απ'ολα τα υπόλοιπα ψάρια. Επειδή ανησύχησα μην τον κτυπήσουν τα άλλα, τον απομόνωσα μέχρι να μου δώσετε κάποιες οδηγίες. Σας επισυνάπτω και μια φωτογραφία τραβηγμένη πριν την αλλαγή και μερικές μετα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών αλλα ειναι τραβηγμένες με το κινητό μου. Περιμένω τις οδηγίες σας.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για lasal (αλλαγή νερού στη Θεσ/νίκη) | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-11-04 03:21 |
Αλλαγή χρώματος δίσκου | johnny98130 | Δίσκοι | 6 | 23-10-03 20:05 |
αλλαγή νερού και φυσαλίδες | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 12-02-03 12:59 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |