|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.
Νομιζω μετα απο τις προτροπες σας και απο επισκεψη στην καρτέλα των μεσογειακών αποφάσισα να φτιαξω ενα αρκετα μεγαλύτερο. Συνεχίζω το διάβασμα λοιπον, στην αγορα καταλληλου εξοπλισμού και σιγα σιγα στο στησιμο του. Θα παρει καιρο τελικά αλλα αξίζει νομίζω τον κόπο. Οποιαδήποτε επιπλεον πληροφορία θα μου ειναι χρήσιμη αφού είμαι πραγματικά ασχετος στον χώρο. Καλώς σας βρήκα και τα ξαναλεμε σύντομα.. Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινό ενυδρειο και αλλαγες νερου | ΧρήστοςΠ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-07-13 21:26 |
Ενυδρείο για θαλασσινό νερό | Thano | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 26-06-12 15:10 |
Μετατροπή Γλυκού σε Θαλασσινό νερό! | noutsman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 06-05-12 10:33 |
Αλλαγή νερού σε fish only ενυδρείο με φυσικό θαλασσινό νερό? | Cristos | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 35 | 28-09-04 21:54 |