|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αγορασα αυτο το φιλτρακι boyu ef 05 και εχω την εξης απορια.Εχει στα πλαγια υποδοχη η οποια μπορει να στηριχθει στο τζαμι ενυδρειου,οπως το εχω στερεωσει εγω στην φωτο.Ξερω οτι ολα τα εξωτερικα φιλτρα πρεπει να ειναι κατω απο την σταθμη του νερου του ενυδρειο αλλιως δεν υπαρχει ροη,απλα ηθελα να ρωτησω αν το εχει κανεις και υπαρχει περιπτωση να δουλεψει ετσι χωρις να καει !γιατι για ποιο λογο ο κατασκευαστης να εκανε αυτη την πατεντα αφου το νερο παντα θα ειναι πιο κατω απο το μοτερακι του φιλτρου!!??
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για εξωτερικο φιλτρο. | thanos33 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 47 | 14-04-14 21:56 |
μικρο φιλτρο! | Commando | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 03-09-12 22:41 |
co2 και εξωτερικο φιλτρο..ερωτηση | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-11-11 16:13 |
Ερωτηση για εξωτερικο Φιλτρο | gmavro | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 30-09-09 20:55 |