|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα όσα λέτε καλά αλλά πολύ πλύσιμο έχει πέσει.Είστε σίγουροι ότι η άμμος θαλάσσης και όλες οι άμμοι που πουλάνε για χάλαζιακές οι μαντράδες και τα περισσότερα petshop είναι κατάλληλη κι αυτές αξίζουν τα ενυδρεία σας;Παλαιότερα κάποιοι έβαζαν ποταμίσια άμμο από υλοκά οικοδομών με 1,50¤ το τσουβάλι,εκείνη στούμπωνε και την συνιστούσαν κιόλας.Ακόμα και τον γιο μου να βάλετε με όσα δείγματα άμμου μπροστά του θα ξεχωρίσει ποια είναι πραγματικά χαλαζιακή carat 6. Η διαφορά είναι τεράστια και πολύ εύκολα θα τη ξεχωρίσετε κι εσείς.Μπορεί η τιμή της να την κάνει απαγορευτική αλλά εγώ σας έχω την λύση !
Σταματήστε να βάζετε λάσπες στα ενυδρεία σας.Όπως μπορείτε να προστατέψετε τις παραλίες πετώντας όλα τα σκουπίδια και τις γόπες σας σε καλάθι απορριμάτων έτσι θα πρέπει και να περιποιηθείτε τα ενυδρεία σας. Μην χρησιμοποιείτε για τα ενυδρεία σας άμμο θαλάσσης ή αυτή που κάποιοι ''βαφτίζουν'' ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ | κικη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-05-12 22:13 |
γενικες ερωτησεις περι θαλασσινου(αρχαριος) | georot1981 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 19-02-12 12:06 |
ΠΙΟ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | bantourakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 29-08-10 21:23 |
αρχαριος ,ερωτησεις για μονομαχους | Leo | Bettas | 1 | 12-08-09 16:17 |
Αρχαριος-Ερωτησεις για φυτα | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 02-04-07 11:25 |