|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις.εχω ενα ενυδρειο 180 λιτρα μικτα και θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να βαλω τετοιου ειδος ψαρια και ποσα.
pseudotropheus demasoni pseudotropheus saulosi labidochromis το ενυδρειο μου τρεχει ακομα ως κοινωνικο με πολλα γκαπυς και μολυς αλλα μολις βρεθηκε καποιος να τα δωσω.φυτα αντεχουν μεσα μαζι με αυτα?ο κυριως λογος που αλλαζω ειναι οτι το μεγεθος τον γκαπυς ειναι μικρο και μετα οτι μονο τα αρσενικα ειχαν εντονα χρωματα.μετα με τα γκαπυς αλλαζα νερο ανα 10 μερες περιπου το 30% και τιποτα αλλο.τωρα θα εχω περισσοτερα πραγματα να κανω??και μετα ποσο κοστιζουν περιπου??ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παντρεμα αμερικης με αφρικη | Vangelis21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 16-09-12 20:38 |
ΑΠΟ MOLLY ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ(?) | HLIASKR | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 28 | 13-10-11 14:31 |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |