|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον κατεληξα κ λεω να παραγγειλω το
Eheim Classic 2213 basic edition plus media set κ ενα θερμοστατη EHEIM thermocontrol 75. οι διαστασεις μου ειναι 60χ40πλχ35υ. εχω βαλει ηδη χαλικι λευκο ριζακι το οποιο το πηρα απο μαντρα με δομικα υλικα. βεβαια το εχω πλυνει παρα πολυ καλα κ εχω τεσσερις μερρες που το εχω μεσα στο ενυδρειο με νερο κ καθε μερα αλλαζω το νερο, επισης εριξα κ κατι πετρες κοκκινες ,ασπρες κ μαυρες που βρηκα εκει στην μαντρα. σημερα αποτι βλεπω ειναι κρυσταλο το νερο. απο φωτισμο θα βαλω μια daylight k μια grolux. θελω να βαλω ευκολα φυτα κ επισης διαβασα στην κατηγορια στρωσιμο ενυδρειου κ σκεφτομαι να βαλω δυο τρια χρυσοψαρα κομαντο για να με το στρωσουν.μπορω να βαλω κ κανενα αλλο ψαρακι αντοχης για στρωσιμο?επισης θα ηθελα να με πειτε την γνωμη σας κ για το φιλτρο ,θερμοστατη? αναμενω απαντησεις κ γνωμες με αγωνια ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θα ηθελα την γνωμη σας | PANAHSSS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-04-14 20:42 |
θα ηθελα την γνωμη σας | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-01-08 22:39 |