|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλιώς το παίρνεις και μετά από λίγο καιρό που θα μεγαλώσει το δίνεις αλλού, αλλά προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτή τη λύση. Και επειδή έκανα και εγώ κάτι παρόμοιο δεν μου άρεσε. Στην αρχή μάζευα ότι ψάρι υπήρχε (πλεονεξία) , μετά άρχισα να μοιράζω από εδώ και από εκεί. Κατάλαβα πως δεν τους αξίζει αυτή η ταλαιπωρία, ούτε και η δικιά μου στεναχώρια που τα αποχωρίζομαι
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για εξωτερικό φίλτρο | ChocolatePuma | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 56 | 28-05-14 18:06 |
Εξωτερικο φιλτρο για rio 180 | lionor | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 50 | 18-01-14 18:30 |
co2 και εξωτερικο φιλτρο..ερωτηση | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-11-11 16:13 |
Ερωτηση για εξωτερικο Φιλτρο | gmavro | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 30-09-09 20:55 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |