|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι στα σκαριά να κάνω το 2ο ενυδρειου μου...για να πάρω μπολι έχω βάλει το εσωτερικό φίλτρα που θα χρησιμοποιηθεί για το 2ο ενυδρειου στο 1ο ενυδρειου(που τρέχει κάτι μήνες).
Πόσες μέρες να το αφήσω ώστε να δημιουργηθούν οι οργανισμοί για το βάλω μετά στο 2ο ώστε να στρωθεί το ενυδρειου;;;; Επίσης όταν το φίλτρα είναι έτοιμο(με τη σωστή βιολογία) κ μπει στο 2ο ενυδρειο μετά από ποσες(περίπου)μέρες θα ένας έτοιμο να φιλοξενήσει ψάρια;;;(φυσικά θα γίνουν κ τα κατάλληλα τεστ απλά θέλω να υπολογισω περίπου το χρόνο) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο ενυδρειου ..τα φωτα σας | gergioz | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 82 | 07-07-13 17:44 |
Απορία σχετικά με το στήσιμο του ενυδρείου | GreGorY-7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 29-10-10 20:45 |
Aπορία για στήσιμο tanganyika! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 03-01-10 19:50 |
Απορία για στήσιμο ενυδρείου | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-11-09 00:29 |
στήσιμο κοινωνικού ενυδρειου με μονομάχο | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-06 12:19 |