|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φορές κάνω surfing και μπορεί για ώρες να διαβάζω post και να χαζεύω φωτογραφίες σχετικά με γαρίδες από χομπίστες του εξωτερικού. Εννοείτε μετά πάω και σβήνω τα φώτα από τα δικά μου γαριδοενυδρεία και πάω για ύπνο
![]() ![]() ![]() Πέρα από την πλάκα έχω συναντήσει πραγματικά εντυπωσιακές γαρίδες τόσο από εκτροφείς όσο και από αφοσιωμένους χομπίστες ![]() Θαυμάστε τις γαρίδες τους: ![]() secret από τον Xmant, Singapore. Τώρα πάρτε μια ανάσα και πάμε με τον novina από Poland... μου ήρθε να κλάψω όταν είδα τι έχει... Sakura ![]() Deep blue tiger ![]() Black bee ![]() Red tiger: ![]() ![]() Black mosura ![]() Black tiger ![]() Babaulti stripes ![]() Hummel ![]() Super tiger ![]() Snow white ![]() Red ruby ![]() TiBee - red stripes ![]() TiBee - black stripes ![]() Panda with Hinomaru ![]() Extreme King kong ![]() Flowerheads ![]() ![]() Poison blue ![]() Princess bee ![]() White bee - white tiger ![]() Paracaridina spp. ![]() Black tiger orange eye ![]() Paracaridina sp. "Hai van pass" ![]() Caridina cf. cant. "Camouflage Tiger" ![]() Red bolt ![]() Tibee - red ![]() Tibee - white/black ![]() White bee ![]() Blue Taiwan ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 24-05-09 19:29 |