|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#21
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Θα ανεβασω σε λιγο και βιντεο που φαινεται το μισο κλωναρι απο τη μεση εως αριστερα να εχει μεινει γυμνο απο φυλλα. Τα φυλλα που θα δεις στο κεντρο κοντα στην ανουμπια, ειναι φρεσκα που εβγαλε στο νερο. Ειχε βγαλει πανω στο κλωναρι κοκκινα "ματια" και απο εκει πεταξε φυλλα. Το περιεργο ειναι οτι στα δυο τελευταια καινουρια φυλλα (στο κεντρο του ενυδρειου που καταληγει το κλωναρι του φυλλοδεντρου), απο μεσα στους πεταχτηκε κι αλλο φυλλο !!!! Ο μισχος (κλωναρι) του φυλλου δλδ, εγινε καλυκας (?) που απο μεσα πεταχτηκε νεος μισχος με νεο φυλλο. ![]() ![]() ![]() ------------------------- Ετσι φαινεται το φυτο οταν ειναι εξω απο το ενυδρειο ![]()
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 17-12-13 στις 21:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 fancy | gianni zym | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 63 | 17-07-14 23:47 |