|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο μου έχει ύψος 70εκ και σκέφτομαι να το κάνω φυτεμένο(αρρώστια που δεν ξεκολλά εύκολα)!
Με προβληματίζει όμως πάρα πολύ το ύψος και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από σας έχει δοκιμάσει σε παρόμοιο ύψος να κάνει φυτεμένο,λόγο φωτισμού....αν και παίρνει το καπάκι του 6 τ8 λαμπτήρες και μπορώ να προσαρμόσω ακόμα 2(επίσεις μπορώ να βάλω και τ5)φοβάμαι ότι και πάλι δεν θα είναι επαρκείς ο φωτισμός.... Μπορώ να δοκιμάσω κάποιο άλλο είδος φωτισμού???Τα φώτα σας! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Νάνοι" στο ενυδρείο! Ποιο είναι το πρόβλημα; | TinTin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 21-09-12 22:23 |
Αυτό κι αν δεν είναι πρόβλημα.... | drbig | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 27-06-10 16:52 |
Αλμα εις ύψος... | ivdimentia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 31-05-09 10:59 |
Σε τι ύψος να βάλω το ενυδρείο μου? | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 03-03-08 14:36 |
96Χ50Χύψος κανονικού ενυδρείου = πόσων περίπου λίτρων ενυδρείο? | Pleco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-07 08:03 |