|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Τι ειναι ο μονομαχος δηλαδη? 7 cm ψαρι ειναι. Με βαση αυτο αν παρουμε τον ελαχιστο κανονα μηκους που λεει Χ10 για ανεση στο κολυμπι θελουμε το ελαχιστο ενα μηκος 70 cm (ασχετα με τις παλαιολιθικες "αποψεις" για το ειδος οτι δε θελει νερο). Επι πλεον σε 20 λιτρα ουτε η ΝΑΣΑ δε μπορει να κρατησει σταθερες συνθηκες, και ειδικα στη θερμοκρασια, οποτε δεν κανει για κανενα ζωντανο. οι Ασιατες βεβαια μετεφερααν τη δικη τους "φιλοσοφια" οτι προκειται για ψαρι που ζει χωρις νερο, (και χωρις φως) επειδη ετσι τους διατηρουν ωστε να ειναι παντα τσαντισμενοι και "μαχιμοι" για τις "μονομαχιες" που στηνουν οι πλανωδιοι στοιχηματατζηδες (προκειμενου να εχουν πιο συντομες μαχες τη μερα αρα περισσοτερα στοιχηματα). Απο αυτη την ηλιθιοτητα πηρε και το ονομα του (ενω στην πραγματικοτητα προκειται για ενα απο τα πιο ησυχα ψαρακια αν του δωσεις το χωρο που χρειαζεται να κυριαρχησει)
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
20λιτρο τι επιλογές έχω? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 10-07-10 17:54 |
Ζωοτόκα σε 20λιτρο | Αλέξης6 | Ζωοτόκα | 3 | 24-10-09 08:44 |
Παρουσιαση 20λιτρο | jimfytakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 1 | 13-07-08 14:18 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |