Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Θαλασσινό νερό > Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού > Λοιπός εξοπλισμός

Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #14  
Παλιά 14-11-13, 16:01
Το avatar του χρήστη Geovai
Geovai Ο χρήστης Geovai δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 15-06-2010
Περιοχή: Περιστερι Αττικης
Μηνύματα: 385
Προεπιλογή

ΤΟ φλοτερακι (σενσορα) το εχω στο τελευταιο τμημα του σαμπ εκει δηλαδη που ειναι οι αντλιες που ανεωαζουν το νερο. Το νερο απο το δοχειο αναπληρωσης πεφτει επισης σε αυτο το τμημα.

Απο οτι παρατηρησα και παλι, επειδη το καπακι ηταν γεματο νερο και κυριως πανω απο το μεσαι τμημα του σαμπ οπου βρισκονται και θερμοστατες. Μαλλον το βραδυ λογω διαφορας εξωτερικης θερμικρασιας(κρυο) αυξανει την εξατμιση και επειδη τα τζαμια απο το καπακι παγωνουν υγροπειται ενα μεγαλο ποσοστο του νερου και ξανα πεφτει μεσα. Γιατι το καπακι απο το σαμπ εσαταζαν σταγονες νερου παλι μεσα σαμπ. Επισης παρατηρησα οτι εχει μια μικρη απολια εξατμισης μιασ και η σταθμη δεν ηταν ακριβως στο ιδιο σημειο με εχθες. Απλα μαλλον οπως ειπα, αυξανεται η εξατμιση στο βραδυ, αναβει το λαμπακι, και το νερο που επιστρεφει εστω και λιγο επιρεαζει το σενσορα που ειναι πολυ ευαισθητος και με αποτελεσμα να ξανακλεινει το λαμπακι. Αυτη ειναι εξηγηση η πιο λογικη που μπορω να δωσω τωρα μιας και το μονο διαφορετικο που εκανα αυτες τις μερες που ειδα το φαινομενο ειναι το καπακι που εβαλα στο σαμπ. Απλα δεν θα βαζω το δοχειο αναπληρωσης την νυχτα, γιατι επιστρεφει το νερο απο την εξατμιση εστω και αυτο το λιγο και μαζι με το σημπληρωμενο υπεργεμιζει το σαμπ. Εκτοσ αν βαλω το σωληνα απο το δοχειο αναπληρωσης να ριχνει το νερο στο αρχικο τμημα το σαμπ.
__________________
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Περιεργο φαινομενο? tsoui Γλυκό νερό - Γενικά 5 08-01-12 18:29
Περιεργο mariakis Κιχλίδες ποταμών Αφρικής 1 23-08-11 15:49
Ανεξηγητο Φαινομενο! john922 Γλυκό νερό - Γενικά 7 01-03-09 22:27
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΙCK nik Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού 7 21-03-08 08:55

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:58.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,08325 seconds with 14 queries