|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλησπερα!σκεφτομαι να προχωρισω στην αγορα του 30λιτρου κυβου της dennerle complete και απο εξοπλισμο θα μεεινει η λαμπα το φιλτρο ισως αλλα θει
Τωρα απο κατοικους σκεφτομαι να βαλω ενα apples ail,μια amano shrimp,μερικες red cherry!!απο ψαρια λογο του μεγεθους του ενθδρειου θα ηθελα να μαθω αν μπορω να κρατησω ενΑν μονομαχο;;;(δεν εχω ασχοληθει με τετοια ψαρια και η εμπειρια μου προερχεται απο ψαρια θηρευτες και οσκαρ)!σε περιπτωση που δεν βαλω μονομαχο σκεφτομαπ να βαλω 2οτοκυκλους και μια ακομα αμανο!!!ξεχασα να πω πως επειδη μου αρεσει πολυ η cuba μπορω να βαλω κατι που να μοιαζει εττσι σαν γρασιδι;;;θα εχω και diy CO2! Πως σας φαινεται η ιδεα μου;;;λογω χωρου δεν μπορω να παω σε 60 λιτρα!(θα μπει σε γραφειο το ενυδρειο)! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30λιτρο γαριδάδικο | Immortal | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 02-10-12 14:01 |
Τί ψαράκια προτείνετε για νέο 30λιτρο? | Χριστόφορος Μίχας | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 13-03-10 15:51 |
Ψαρι σε 30λιτρο. | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 09-03-10 20:36 |