|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά να σας ρωτήσω κάτι, πως κάνουμε να φαίνεται το εικονίδιο του προφίλ μας στα ποστ που κάνουμε? Έχω βάλει στο προφίλ μου ένα εικονίδιο, το βλέπω στο πινάκα έλεγχου μου άλλα όχι στα ποστ μου που κάνω σε διάφορα θέματα. Έψαξα μήπως έβρισκα κάτι σχετικό εδώ στο φόρουμ άλλα δεν βρίσκω κάτι που να λύνει την απορία μου.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όλα για τα Χρυσόψαρα - Προφίλ, Είδη, Εξοπλισμός. | delta66 | Χρυσόψαρα | 33 | 04-11-15 10:03 |
Προφίλ Horabagrus nigricollaris - Black Collared Catfish | stdev | ¶λλα ψάρια Ασίας | 0 | 06-12-11 10:02 |
d.i.y co2 απορία | DeAdMeAt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 14-05-10 12:20 |
Site με info για ψάρια και φυτά και δυνατότητα προσωπικού προφίλ... | nathanas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-07 19:17 |
Προφίλ χρήστη | sps4ever(niktso) | Greek Aquarist's Boards | 26 | 28-11-04 12:49 |