|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μην περιμένεις να εκπαιδευτούν αυτοί που δεν έχουν ή που δεν θέλουν σκύλο. Δεν τους ενδιαφέρει αν ο σκύλος σου σε ακολουθεί και δεν είναι επικίνδυνος. Πρέπει να βλέπουν ότι ελέγχεις τον σκύλο σου, έστω και με την ψευδαίσθηση του λουριού. Ο σκύλος είναι αγελαίο ζώο και πρέπει να ξέρει ποιός είναι ο αρχηγός.
Εμείς πρέπει να εκπαιδεύσουμε σωστά το σκύλο μας (ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ), ή αν υπάρχει δυνατότητα για εκπαιδευτή ακόμα καλύτερα. Ο σκύλος που εκπαδεύτηκε λάθος θα κουβαλάει τα λάθη του αφεντικού του. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε σκύλους να σέρνουν τα αφεντικά τους και να μην συμαζεύονται με τίποτα. Ε λοιπόν, δεν φοβάμαι τον σκύλο, αλλά τον #$@$# που τον αγόρασε χωρίς να ξέρει το γιατί. Έχω σκύλο, τον εκπαίδευσα μόνος μου, κάνει λάθος μόνο αυτά που του έμαθα εγώ λάθος. Και ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να ακολουθήσει ο καθένας τις παραπάνω (πολύ απλές και κατανοητές) οδηγίες |
Tags |
περπατώντας δίπλα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια!! αποκτήσαμε και σκύλο | Κλεόβουλος | Άλλα ζώα | 51 | 15-01-14 18:56 |
Κάνει το εξωτερικό φίλτρο δίπλα στο ενυδρείο; | άρια | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 10-10-11 00:30 |
Ποτέ σκύλο μαζί με χελώνα!! | Psaras | Άλλα ζώα | 10 | 04-04-11 13:31 |
Στο αεροπλάνο με το σκύλο μου. | zipo | Άλλα ζώα | 11 | 26-03-11 02:08 |
Δίπλα σε τζάκι; | persival | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 05-10-10 09:20 |